Shop via categorie

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Hoe werkt iDEAL?
U bestelt een product en kiest iDEAL als betaalmethode
Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regel
U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
U ontvangt een bevestiging van uw bank
U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd

Vooruitbetaling

Als u bij het bestellen kiest voor vooruitbetaling per bank dan kunt u na het plaatsen van uw bestelling de betaling verrichten.
In de orderbevestiging die u gemaild krijgt, vindt u de benodigde informatie voor het overmaken van het orderbedrag.
Bestellingen met vooruitbetaling worden pas verwerkt als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. De periode die nodig is voor de bijschrijving varieert tussen de 2 en 5 werkdagen. Dit is verschillend per bank.

Rembours

Ook is er de mogelijkheid om uw bestelling af te laten leveren onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag plus de eventuele rembourskosten rechtstreeks aan de bezorger van PostNL op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

Levertijd

Doorgaans kunnen wij uw bestelling binnen 24 uur leveren. Aangezien PostNL niet op zondag en maandag bezorgt, is de levertijd voor bestellingen gedaan in het weekend wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen.