Shop via categorie

Vitamine B5 90 caps.

25,20 incl. BTW

Vitamine B5 ofwel Pantotheenzuur draagt bij tot een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïdhormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters. Vitamine B5 ondersteunt het energieniveau en activeert je natuurlijke energie in het lichaam. Vitamine B5 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en draagt bij tot normale mentale prestaties.

SKU: 2-57 Categorieën: , , ,

Productbeschrijving

Vitamine B5
Voedingssupplement, Vitaminenpreparaat

Vitamine B5 ofwel Pantotheenzuur draagt bij tot een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïdhormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters. Vitamine B5 ondersteunt het energieniveau en activeert je natuurlijke energie in het lichaam. Vitamine B5 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en draagt bij tot normale mentale prestaties.

Aanbevolen dagelijkse portie: 1 capsule per dag. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Inhoud: 90 capsules

Allergenen informatie: bevat geen allergenen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Ingredients

  ADH
Samenstelling per dag (1 capsule):
Pantotheenzuur (Vit B5) 574 mg.
(RI=Algemene Referentieinname)
Ingrediënten:
Calcium d-Pantothenaat (Vit B5), Gelatine (Capsule), Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat).