Magnesium Oil Ultrasport 250 ml.

19,95 incl. BTW

SKU: 3-73 Categories: , , , ,

Magnesium is zó belangrijk voor je dat je bij een tekort een groot aantal klachten kunt krijgen. Magnesium helpt, naast de opbouw van spieren en botten en de aanmaak van hormonen, ook voor de ontspanning van spieren en zenuwen.
En dat kun je goed gebruiken als sporter! Maar ook als je andere inspanning levert is deze olie een weldaad voor je lijf.

Voor de Magnesium Olie Ultra Sport hebben we Magnesium gecombineerd met:
Arnica: Arnica staat bekend om haar helende en verzachtende eigenschappen
– MSM: MSM is een organische zwavelverbinding die wordt gebruikt bij spierpijn, sportblessures, artrose en artritis.
– Een uitgebalanceerde mix van essentiele olien: Jeneverbes (helpt bij artrose, artritis, ontstekingen), Eucalyptus (helpt bij spierpijn, overbelaste spieren, kneuzingen, verstuikingen) en Rozemarijn (stimuleert de doorbloeding, ontspannende werking)

Masseer de olie in de huid van pijnlijke plekken: armen, benen, rug en nek. Vergeet vooral de voeten niet! De olie kan wat plakkerig aanvoelen en ook een lichte tinteling op de huid geven. Als je dat vervelend vindt, kun je het restant van de olie na 10 minuten met een vochtige doek verwijderen.

Onze Magnesium olie is afkomstig uit wereld’s beste bron, de Zechstein zee op 1500 meter onder het Europese continent. Eigenlijk is het geen echte ‘olie’; de Magnesium Chloride (ziet eruit als grote vlokken) wordt gemengd met gezuiverd water totdat het vloeibaar wordt. Door de grote verhouding Magnesium in het water voelt het olieachtig aan.

* Geen bonus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnesium Oil Ultrasport 250 ml.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *