Shop via categorie

ForWomen 60 caps.

22,60 incl. BTW

 

ForWomen is een uitgebreid product wat bestaat uit vitaminen, mineralen en kruiden en zoals de naam al duidelijk aangeeft, voor vrouwen. ForWomen bevat een aantal B-vitamines. Vitamine B6 bijvoorbeeld, draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit. Vitamine B2, B3, B5, B6 en Foliumzuur (B11) helpen om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Vitamine B1, B3 en B6 dragen bij aan het functioneren van het geheugen en zijn gunstig voor een goede geestelijke balans.
Calcium activeert je natuurlijke energie in het lichaam en voor het behoud van sterke botten. Zink en Selenium zijn toegevoegd ter bescherming tegen vrije radicalen.

SKU: 1-14 Categorieën: , , ,

Productbeschrijving

ForWomen
Voedingssupplement, Kruidenpreparaat

ForWomen is een uitgebreid product wat bestaat uit vitaminen, mineralen en kruiden en zoals de naam al duidelijk aangeeft, voor vrouwen. ForWomen bevat een aantal B-vitamines. Vitamine B6 bijvoorbeeld, draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit. Vitamine B2, B3,B6 en Foliumzuur (B11) helpen om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Vitamine B1, B3 en B6 dragen bij aan het functioneren van het geheugen en zijn gunstig voor een goede geestelijke balans.
Calcium activeert je natuurlijke energie in het lichaam en voor het behoud van sterke botten. Zink en Selenium zijn toegevoegd ter bescherming tegen vrije radicalen.

Aanbevolen dagelijkse portie: 3 x daags 1 capsule. Geschikt voor volwassenen.

Inhoud: 60 capsules

Allergenen informatie: bevat SOJA

Dit voedingssupplement wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, of vrouwen die borstvoeding geven. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. 

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Ingredients

  ADH
Samenstelling per dag (3 capsules):
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 5,25 µg.
Vitamine E (D-Alpha-Tocopheryl Acetaat) 30 IE=20,1 mg.
Vitamine B1 (Thiamine hcl) 2,1 mg.
Vitamine B2 (Riboflavine) 2,1 mg.
Vitamine B3 (Nicotinamide) 20,1 mg.
Vitamine B6 (Pyridoxine hcI) 6 mg.
Foliumzuur 402 µg.
Calcium (Calciumcitraat, Calciumcarbonaat) 201 mg.
Selenium (Seleno Methionine) 96 µg.
Zink (Zink Methionine) 1 mg.
Soja Isoflavonen (SOJA) 120 mg.
Valeriaan (Valeriana Officinalis) 195 mg.
Moederkruid (Chrysanthemum parthenium) 120 mg.
Schietwilg (Salix Alba) 90 mg.
Zilverkaars (Cimifugae Racemosa) 60 mg.
Glidkruid (Scutellaria) 30 mg.
(RI=Algemene Referentieinname)
Ingrediënten:
Gelatine (Capsule), Mineralen, Valeriaan, Soja Isoflavonen (SOJA), (9,7%) Moederkruid, Schietwilg, Vitaminen, Zilverkaars, Glidkruid, Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat, Silicium Dioxide).