Q10 100 mg. 60 caps.

26,00 incl. BTW

SKU: 3-70 Categories: , , ,

Co-Enzym Q10
Voedingssupplement

Q10 is een vetoplosbare, vitamine-achtige stof die in alle menselijke en dierlijke cellen voorkomt.
Deze capsules bevatten maar liefst 100 mg. Q10 per stuk. Van Q10 is het bekend dat de stof beter opgenomen wordt in het lichaam als het vergezeld wordt door olie of vetrijke stoffen. Daarom is er in de softgelcapsules ook Lecithine toegevoegd. Lecithine is een vette stof die dus in dit geval bijdraagt aan een betere opname van de Q10.

Aanbevolen dagelijkse portie: 1 capsule per dag of volgens advies. Geschikt voor volwassenen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Samenstelling per dag (1 capsule):
Co-enzym Q10 (Ubiquinon) 100 mg.
Lecithine (SOJA) 35 mg.

Ingrediënten: Vulstof (Sojaolie)(SOJA)(GMO-vrij), Gelatine (Capsule), Co-enzym Q10, Glycerol (Capsule), Sojalecithine (SOJA)(GMO-vrij), Water (Capsule), Witte Bijenwas, Kleurstof (IJzeroxide, Titanium Dioxide).

Inhoud: 60 capsules
Allergenen informatie: bevat SOJA

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Q10 100 mg. 60 caps.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *