Distribiteur worden

Bij Pro Natura is er de mogelijkheid om ingeschreven te worden als Distributeur. U profiteert dan van een aantal voordelen. U kunt ingeschreven worden en producten voor eigen gebruik kopen en daar een leuke korting op ontvangen, maar daarnaast kunt u er ook voor kiezen om bij te verdienen met Pro Natura.

Optie

Openingstijden

  • Allereerst koopt u onze producten voor een gereduceerd tarief. U koopt onze producten voornamelijk voor eigen gebruik.
  • U ontvangt maandelijks een blad met allerlei informatie, aanbiedingen, recepten, productinformatie, over een gezonde leefstijl en alles wat u moet weten over Pro Natura.
  • Geen verdere verplichtingen, geen inkoopverplichtingen. U betaalt 1 x per jaar € 12,50 contributie, hiermee heeft u recht op korting.
  • Alle genoemde punten onder ‘Optie 1’.
  • Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een ‘eigen bedrijfje’ te starten. Er zijn twee manieren om bij te verdienen met Pro Natura. Als Distributeur kunt u met korting producten bestellen en deze voor de adviesverkoopprijs aan uw klanten verkopen. Ook kunt u anderen uitnodigen om zich ook in te schrijven als Distributeur en een team opbouwen van mensen die ook producten verkopen, en zo een extra inkomen genereren.

Hoe kan ik beginnen?

Als nieuwe Distributeur heeft u een meer ervaren Pro Natura Distributeur als coach, die u begeleidt en helpt. Uw coach zal u helpen met alle informatie die u in het begin nodig heeft. 

U kunt lid worden bij Pro Natura door contact op te nemen met een Distributeur die u al kent. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met Pro Natura zelf, wij helpen u graag verder.

U bepaalt zelf hoeveel u wilt werken, of u nu fulltime met Pro Natura bezig wilt zijn, of u wilt gewoon een extra zakcentje bijverdienen, de keuze is helemaal aan u!