Over ons

Waarom Pro Natura?

Kiezen voor goede voeding is van groot belang. Sommige voedingsmiddelen bevatten minder vitaminen en mineralen en meer additieven en hulpmiddelen.

Een aanvulling d.m.v. voedingssupplementen kan wenselijk zijn als u toch alle noodzakelijke voedingsstoffen wilt binnenkrijgen.

Voedingssupplementen zijn niet nieuw of ongewoon. In de afgelopen 42 jaar heeft Pro Natura een reputatie opgebouwd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voordelen van Pro Natura

Bij de keuze van onze ingrediënten kijken we dan ook zoveel mogelijk naar de best opneembare vormen die er beschikbaar zijn. Ook kijken wij regelmatig met een kritisch oog naar ons bestaande assortiment om te kijken of we onze producten nog verder kunnen verbeteren. Zo bent u met Pro Natura dus verzekerd van voedingssupplementen en kruidenpreparaten van hoogwaardige kwaliteit!

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.