ForMen 60 caps. - Winkel

plaatje

ForMen
Voedingssupplement, Vitaminen- Kruidenpreparaat

ForMen is een uitgebreid product wat bestaat uit vitaminen, mineralen, kruiden en aminozuren.
Het belangrijkste ingrediënt in ForMen is Zaagbladpalm (Saw Palmetto of Serenoa Repens), dit ingrediënt is goed voor de prostaatfunctie en voor het behoud van een normale prostaat.*
Vitamine E en Zink dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine B6 en Zink ondersteunen het immuunsysteem. Zink is goed voor de vruchtbaarheid van de man, helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf en draagt bij aan een normale celdeling.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Categorieën: Mineralen, Afweersysteem, Vitamines, Man, Kruidenpreparaat, A..Z

? - stukprijs à ? 29,00 p.st. incl. BTW
- Op voorraad? ja.

Met toegevoegde plantensterolen.

ForMen is een uitgebreid product wat bestaat uit vitaminen, mineralen, kruiden en aminozuren. Het belangrijkste ingrediënt in ForMen is Zaagbladpalm (Saw Palmetto of Serenoa Repens), dit ingrediënt is goed voor de prostaatfunctie en voor het behoud van een normale prostaat.*

Vitamine E en Zink dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine B6 en Zink ondersteunen het immuunsysteem. Zink is goed voor de vruchtbaarheid van de man, helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf en draagt bij aan een normale celdeling.

Plantensterolen dragen bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.
Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van ten minste 0,8 g (= 800 mg.) plantensterolen.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Aanbevolen dagelijkse portie: 2 x daags 1 capsule. Geschikt voor volwassenen.

Inhoud: 60 capsules

Allergenen informatie: bevat geen allergenen

Waarschuwing:
Vermijd consumptie van meer dan 3 gram toegevoegde plantensterolen per dag. Dit product is niet bedoeld voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte niet onder controle moeten houden Indien u cholesterolverlagende geneesmiddelen gebruikt, het product uitsluitend onder toezicht van een arts gebruiken.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor zwangere vrouwen, of vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan vijf jaar.

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn en waarbij regelmatig groente en fruit worden gegeten om het carotenoïdengehalte op peil te houden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

In geval van ziekte, medicijngebruik, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Ingrediënten

Samenstelling per dag 2 capsules                                                                    RI%*

Vitamine E (d-Alpha-tocopherylacetaat 20,6 mg 172%
Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) 4 mg 286%
Zink (Zink L-Metionine) 20 mg (200%)
Zaagbladpalm (Seronoa Repens) 350 mg  
Pompoenzaad (Curcubita Pepo) 250 mg  
Siberische Ginseng (Eleutherococcus senticosus) 40 mg  
Brandnetel (Urtica Dioica) 40 mg  
Cayenne Peper (Capsicum Annuum) 20 mg  
L-Arginine hcl 200 mg  
L-Glutamine 70 mg  
Phytosterol Complex 150 mg  

*RI=Algemene Referentieinname

Ingrediënten: Zaagbladpalm extract, Pompoenzaad extract, HPMC (Vegetarische capsule), L-Arginine hcl, (9,2%) Phytosterol Complex, L-Glutamine, Vulstof (Microcrystalline Cellulose,Plantvezels), Zaagbladpalmvruchten gemalen, Pompoenzaad, Siberische Ginseng, Brandnetel, Antiklontermiddel (Silicium Dioxide), Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat), Vitamine E, Zink, Cayenne Peper, Vitamine B6

 

Er zijn nog geen beoordelingen gevonden voor dit product!
Beoordeling *: