Green Line Aloe Vera Juice 530 ml. - Winkel

plaatje

GreenLine Aloe Vera Juice
Voedingssupplement, Kruidenpreparaat

Pure Aloë Vera Drank is een voedingssupplement, rechtstreeks afkomstig van verse bladeren van de biologische landbouw. Aloë Vera bevordert het natuurlijk afweersysteem en geeft meer energie.* Aloe Vera helpt de spijsvertering en stimuleert de darmwerking.* Aloë Vera kan worden ingezet voor het reinigen van het lichaam.*

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese goedkeuring.

Categorieën: Kruidenpreparaat, Aloe Vera, Afweersysteem, A..Z

- stukprijs à € 18,95 p.st. incl. BTW
- Op voorraad? ja.

GreenLine Aloe Vera Juice
Voedingssupplement, Kruidenpreparaat

Pure Aloë Vera Drank 100% kwaliteit afkomstig uit Italië. 

Pure Aloë Vera Drank is een voedingssupplement, rechtstreeks afkomstig van verse bladeren van de biologische landbouw.
Aloë Vera bevordert het natuurlijk afweersysteem en geeft meer energie.*
Aloe Vera helpt de spijsvertering en stimuleert de darmwerking.*
Aloë Vera kan worden ingezet voor het reinigen van het lichaam.*

Wat is er nu zo speciaal aan onze GreenLine Aloe Vera Juice?
De Aloë Vera bladeren zijn met de hand voorzichtig geplukt, een voor een uit de plant, om ervoor te zorgen dat de gel niet met zuurstof in contact komt. De externe groene schors van het blad beschermt de interne gel tegen oxidatie. Om de beste kwaliteit van het product te kunnen garanderen en de laagste concentratie van Aloïne, is het belangrijk om alleen bladeren te gebruiken uit minimaal 4 jaar oude planten zonder de schil. Het is erg belangrijk om de bladeren te verwerken binnen twee uur na het plukken. Dit is mogelijk omdat zowel het telen als het verwerken in eigen beheer is. Op deze manier wordt een hoge kwaliteit gewaarborgd.
De biologische landbouw is onderworpen aan zeer strenge controles en natuurlijk zijn ook in de biologische landbouw allerlei chemicaliën, pesticiden, fungiciden niet toegestaan .
Verder is het belangrijk te vermelden dat de plantages zijn gelegen in een zeer groene en natuurlijke omgeving, bekend als Salento (vrij van industrie en vervuiling) in Italië, waar de mensen een zeer belangrijke verbinding hebben met de natuur, ze zullen de ‘wilde natuur’ nooit schaden.
Het Salento gebied heeft bijna het hele jaar door een zeer warme temperatuur en veel zonnige dagen, wat erg belangrijk is voor de teelt van Aloë Vera.
Het feit dat we echt de organische oorsprong van de Aloë Vera kunnen garanderen is een belangrijke stap die ons product naar een totaal ander level tilt. Het is het ook belangrijk te benadrukken dat elke stap zorgvuldig begeleid wordt, om een zeer hoog niveau van controle te hebben en echt garant te staan voor de meest zeldzame kwaliteit in de wereld.

De GreenLine Aloe Vera Juice is niet gemaakt van in water opgeloste Aloe Vera poeders zoals vele merken inmiddels wel.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese goedkeuring.

Gebruik: 2 x daags 1 dopje (=25 ml.) per dag innemen op wat water of vruchtensap.

Inhoud: 530 ml.

Allergenen informatie: Dit product bevat geen allergenen

Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Koel en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Ingrediënten

Gemiddelde voedingswaarden             per 100 ml                   per 50 ml.

Energetische waarde 48 kcal/201 kj 24 kcal/100 kj
Koolhydraten 0,2 gr 0,1 gr
Eiwitten 8,34 gr 4,17 gr
Lipiden 1,5 mg 0,75 gr
AloeVera Barbadensis Miller 99,2 gr (99,7ml) 49,6 gr (49,875 ml)

 Ingrediënten: Aloë Vera Barbadensis Miller*, (100% zuiver sap van verse bladeren), Antioxidant: citroenzuur, Conserveermiddel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat).                                        * Afkomstig van de biologische landbouw.

 

Er zijn nog geen beoordelingen gevonden voor dit product!
Beoordeling *: