Bijenpollen 500 mg 240 tabl. - Winkel

plaatje

Bijenpollen
Voedingssupplement, Kruidenpreparaat

Pollen, ook wel Bijenpollen genoemd, is eigenlijk het stuifmeel dat door de bij verzameld wordt.
De bijen voegen er nectar aan toe, waarna er korrels ontstaan, ook wel pollen geheten.

Categorieën: Gemoedstoestand, Kruidenpreparaat, A..Z, Bijenproducten, Afweersysteem

- stukprijs à € 49,50 p.st. incl. BTW
- 373 stuk(s) in voorraad.

Bijenpollen
Voedingssupplement, Kruidenpreparaat

Pollen, ook wel Bijenpollen genoemd, is eigenlijk het stuifmeel dat door de bij verzameld wordt. De bijen voegen er nectar aan toe, waarna er korrels ontstaan, ook wel pollen geheten. 
Pollen ondersteunen het afweersysteem en worden gebruikt ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Het bijenproduct bevordert de spijsvertering, is verkwikkend voor het hart en goed voor de cholesterolspiegel. Voor een heldere geest en sterkt aan tijdens de menopauze.

Bijenpollen zijn:

  • rijk aan vitaminen, mineralen en enzymen.
  • draagt bij aan een gezonde weerstand*
    * Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Aanbevolen dagelijkse portie: 1 tot 4  tablet per dag of naar dagelijkse behoefte 's morgens innemen, begin met een lage dosering. Geschikt voor volwassenen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Allergenen informatie: Let op! Pollen kan een allergische reactie veroorzaken. Raadpleeg bij astma of hier aan gerelateerde allergieën een deskundige voor gebruik. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.  Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

Samenstelling per dag (1 tablet)

Bijenpollen 500 mg

Ingrediënten: (71%) Bijenpollen, honingpoeder (natuurlijke smaakstof, Antiklontermiddel (Silicium Dioxide), Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat, plantaardig).

Er zijn nog geen beoordelingen gevonden voor dit product!
Beoordeling *: