Propolis 100 caps. - Winkel

plaatje

Propolis
Voedingssupplement, Kruidenpreparaat


Propolis is een lijmachtige substantie, gemaakt door honingbijen uit knoppen, sap van planten en bomen (meestal hars), en andere botanische bronnen. Propolis wordt door bijen gebruikt om ongewenste kieren en openingen in het nest te dichten en de wanden te bekleden.
Onze Propolis tabletten en capsules bevatten ook Bijenpollen. Bijenpollen ondersteunen het afweersysteem. Daarnaast bevat onze Propolis ook Echinacea. Echinacea verhoogt de weerstand van het organisme.

Categorieën: Kruidenpreparaat, Bijenproducten, Afweersysteem, A..Z

- stukprijs à € 25,60 p.st. incl. BTW
- 612 stuk(s) in voorraad.

Propolis
Voedingssupplement, Kruidenpreparaat

Propolis is een lijmachtige substantie, gemaakt door honingbijen uit knoppen, sap van planten en bomen (meestal hars), en andere botanische bronnen. Propolis wordt door bijen gebruikt om ongewenste kieren en openingen in het nest te dichten en de wanden te bekleden. De kleur van propolis varieert per bron, het kan variëren van beige tot donkerbruin.
Onze Propolis tabletten en capsules bevatten ook Bijenpollen. Bijenpollen ondersteunen het afweersysteem. Daarnaast bevat onze Propolis ook Echinacea. Echinacea verhoogt de weerstand van het organisme.

Deze uitgebalanceerde combinatie van ingrediënten zorgen ervoor dat dit product hoog aangeschreven staat.

Verdere informatie kunnen wij u helaas niet geven in verband met de huidige wetgeving. Voor meer informatie over dit product kunt u bellen naar 013-4556600.

Aanbevolen dagelijkse portie: 1 tot 2 capsules  per dag, of naar behoefte.

Inhoud: 100 vegetarische capsules.

Allergenen informatie: Let op! Propolis kan een allergische reactie veroorzaken. Raadpleeg bij astma of hier aan gerelateerde allergieën een arts voor gebruik. In geval van zwangerschap of lactatie, raadpleeg vóór gebruik een deskundige. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Ingrediënten

Samenstelling per dag 1 capsule

Propolis (5:1) 625 mg
Bijenpollen 120 mg
Echinacea 25 mg

    

Ingrediënten: (20,42%) Propolis (5:1), Honing poeder (natuurlijke smaakstof), Bijenpollen, HPMC (Vegetarische capsule), Vulstof (Microcrystalline Cellulose/plantvezels), (4%) Rode Zonnehoed (Echinacea Purpurea), Johannesbrood (Carob), Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat, plantaardig)

 

Er zijn nog geen beoordelingen gevonden voor dit product!
Beoordeling *: