Shop via categorie

Bones

33,75 incl. BTW

 

Bones wordt gebruikt voor het behoud van sterke botten en speelt een rol bij de botaanmaak.
Bones bevat verschillende ingrediënten die van belang zijn voor de samenstelling van de botten. Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden. Mangaan is van belang voor de normale vorming van bindweefsel in kraakbeen en botten. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, wat belangrijk is voor de botten.

SKU: 2-4 Categorieën: ,

Productbeschrijving

Bones
Voedingssupplement, Mineralenpreparaat

Bones wordt gebruikt voor het behoud van sterke botten en speelt een rol bij de botaanmaak.
Bones bevat verschillende ingrediënten die van belang zijn voor de samenstelling van de botten. Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden. Mangaan is van belang voor de normale vorming van bindweefsel in kraakbeen en botten. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, wat belangrijk is voor de botten. Vitamine D is van belang voor de samenstelling van de botten, het verhoogt de opname van kalk in de botten. Gezondheidsraad beveelt senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten. Vitamine D draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen, ook helpt het de tanden sterk te houden.

Aanbevolen dagelijkse portie: 2 tot 3 capsules per dag. Geschikt voor volwassenen.

Inhoud: 60 capsules

Allergenen informatie: Bevat geen allergenen

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Ingredients

  ADH
Samenstelling per dag (2 capsules):
Vitamine D3 10 mcg.
Vitamine C 33,6 mg.
Vitamine B6 6,72 mg.
Calcium 48 mg.
Magnesium 80 mg.
Mangaan 6 mg.
Kalium 54 mg.
Taurine 200 mg.
Borium 0,36 mg.
Dunaliella Salina 25,6 mg.
L-Arginine 200 mg.
L-Lysine 80 mg.
(RI=Algemene Referentieinname)
Ingredienten: Gelatine (capsule), Taurine, L-Arginine hcl, L-Lysine hcl, Kalium Citraat (17,8%), Magnesium Bisglycinaat, Calcium Ascorbaat, Dunaliella Salina, Vulstof (Microcrystalline Cellulose/plantvezels), Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat), Pyridoxaal-5-fosfaat (Vit B6), (0,9%) Mangaan Citraat, Antiklontermiddel (Silicium Dioxide), (0,2%) Vitamine D3, Natriumboraat.