Magnesium Oil Sleep & Relax 250 ml.

20,95 incl. BTW

SKU: 3-74 Categories: , , , ,

Bevordert een diepere slaap en helpt bij stress en nervositeit. Lekker slapen en ontstressen op een natuurlijke manier!

Magnesium is zó belangrijk voor je dat je bij een tekort een groot aantal klachten kunt krijgen. Magnesium helpt, naast de opbouw van spieren en botten en de aanmaak van hormonen, ook voor de ontspanning van spieren en zenuwen.
En juist die ontspanning is zo belangrijk voor een goede nachtrust.

Voor de Magnesium Olie Sleep & Relax hebben we de essentiële oliën van Lavendel en Mandarijn toegevoegd. Beiden staan bekend om hun ontspannende werking.

Masseer de olie in de huid van armen, benen en nek voordat je gaat slapen. Vergeet vooral de voeten niet! De olie kan wat plakkerig aanvoelen en ook een lichte tinteling op de huid geven. Je kunt de het restant van de olie na 10 minuten met een vochtige doek verwijderen. Voor de voeten raden we aan tijdens het slapen zachte sokken te dragen zodat de olie goed zijn werk kan doen.

Onze Magnesium olie is afkomstig uit wereld’s beste bron, de Zechstein zee op 1500 meter onder het Europese continent. Eigenlijk is het geen echte ‘olie’; de Magnesium Chloride (ziet eruit als grote vlokken) wordt gemengd met gezuiverd water totdat het vloeibaar wordt. Door de grote verhouding Magnesium in het water voelt het olieachtig aan.

* Geen bonus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnesium Oil Sleep & Relax 250 ml.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *